пʼятниця, 12 жовтня 2018 14:32

Дмитру Бойку на термінову пересадку кісткового мозку потрібно 200 тис. доларів
4

Пересадка кісткового мозку може врятувати життя Дмитру Бойко
Фото: Фото надане Віталіною Бойко
Пересадка кісткового мозку може врятувати життя Дмитру Бойко
Пересадка кісткового мозку може врятувати життя Дмитру Бойко
Пересадка кісткового мозку може врятувати життя Дмитру Бойко

7-річний Дмитро Бойко зі Сміли на Черкащині приймає потужну хіміотерапію в Київській обласній клінічній лікарні. У хлопчика виявили гострий лімфобласний лейкоз, Т-клітинний, гострий період. На лікування щодня йде в середньому 3 тис. грн.

Столичні лікарі кажуть, що потрібна пересадка кісткового мозку. Операцію треба зробити за кордоном у найближчі 6 місяців. Її вартість становить $200 тис. Батьки просять допомоги.

"Діма - єдина і довгоочікувана дитина. Ріс здоровим. Але влітку в нього збільшилися лімфовузли. Після обстеження виявили гострий лімфобласний лейкоз, Т-клітинний, гострий період. Спочатку хіміотерапію Діма проходив у Черкасах. Але це не допомогло і нас направили до Києва на потужні блоки хімії. Діма заспокоює мене: "Мамо, не хвилюйся, ми обов'язково звідси вийдемо. Я одужаю, і дідусь мене буде вчити їздити на машині". 11 жовтня прийшли негативні аналізи. Лікарі кажуть, треба пересадка кісткового мозку від нерідного донора. Її роблять лише за кордоном. У нас є лише півроку. За цей період треба зібрати 200 тисяч доларів. Надіятися на державу немає сенсу. Тільки на Бога і на небайдужих людей. Ми просимо та благаємо допомогти нам зібрати ці гроші. Для нас важлива будь-яка допомога", - розповідає мати Віталіна Бойко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 1016 0890 (Платонова Віталіна Вікторівна), її контакти: 0 (50) 215 64 29.

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Бойку на термінову пересадку кісткового мозку потрібно 200 тис. доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі