понеділок, 13 листопада 2017 11:42

Дмитро Семенуха з ДЦП потребує реабілітації – потрібно 10 тис. грн

Дмитро Семенуха з ДЦП потребує реабілітації – потрібно 10 тис. грн
Дмитру Семенухі кожні три місяці потрібна реабілітація. Фото: Фото надане Людмилою Семенухою

7-річний Дмитро Семенуха з Худяків на Черкащині має діагноз ДЦП. Дитині кожні три місяці потрібна реабілітація. Найкраще допомагає іпотерапія. Хлопчик записаний на 15 листопада. Курс лікування коштує 10 тис. грн.

"Діма народився в 30 тижнів. Два тижні був на штучному диханні, додався ще й інсульт. Почалися судоми. Дитина була дуже важка. До трьох років ми були більше в лікарні, аніж дома. Згодом ми почали їздити по реабілітаційних центрах. Були скрізь, де тільки можна. Але зробили висновок, що найкраще допомагає іпотерапія. Вже після першого разу були результати.

З моєю допомогою Діма вже може робити кроки, їсти, сам сидить біля стіни. Тепер їздимо в Полтаву або Миколаїв. На заняття з конями ми записані на 15 листопада. Але поїздку доведеться відкласти. Бо не встигаємо зібрати потрібну суму. Дуже сподіваюсь, що з допомогою небайдужих людей ми повеземо Діму на черговий курс реабілітації", - розповіла Gazeta.ua мати Людмила Семенуха.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку - 4149 4978 3217 8091 (Семенуха Людмила Сергіївна), її контакти – (098) 485 51 90.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Семенуха з ДЦП потребує реабілітації – потрібно 10 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі