субота, 24 травня 2008 17:47

Дмитро Медведєв виступить перед студентами Пекінського університету

Президент Росії Дмитро Медведєв, що прибув напередодні до Китаю з офіційний візитом, у суботу зустрінеться з головою Постійного комітету Всекитайських зборів народних представників (вищого органу законодавчої влади) У Банго та главою Всекитайського комітету народної політичної консультативної ради КНР (вищого дорадчого органу) Цзя Цинлінем.

Крім того, глава російської держави покладе вінок до пам"ятника народним героям і в другій половині дня відвідає Пекінський університет, де виступить перед студентами.

Пекінський університет - найпрестижніший ВНЗ Китаю. У ньому навчається 21 тисяча студентів і працюють 2,1 тис. викладачів. Університет славиться сильною школою російської мови.

Пекінський університет був заснований в 1898 році й став першим державним вищим навчальним закладом Китаю. Університет активно розвиває міжнародне співробітництво. Партнерські зв"язки з рядом закордонних ВНЗ були встановлені ще в 50-х роках минулого століття. Пекінський університет підтримує прямі контакти з Московським державним університетом імені М.Ломоносова, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Медведєв виступить перед студентами Пекінського університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі