вівторок, 01 лютого 2011 10:32

Для вдови Єльцина найбільш радісною подією стала відставка чоловіка

Для вдови Єльцина найбільш радісною подією стала відставка чоловіка

Вдова Бориса Єльцина Наіна зізналася, що найбільше переживала за чоловіка в дні серпневого путчу 1991 року, а найбільш радісною подією для неї стала відставка Єльцина. Зазначимо, сьогодні відзначається 80-річчя з дня народження першого президента Росії.

"Я не тільки бачила, а навіть відчувала всім серцем, як важко давалися ті три серпневі дні, коли консервативні сили намагалися провести в країні переворот. Якби Борис Миколайович і всі ті, хто його активно підтримував, хоч на хвилину б здригнулися, гекачепісти не зупинилися би і перед фізичним знищенням Бориса Миколайовича", - сказала Єльцина.

"А найбільш радісним днем був той день, коли я дізналася, що він іде у відставку. Коли він подивився на мене після оголошення про відставку, я тільки й могла сказати: "Який же ти в мене молодець!" Мріяла, що будемо разом відпочивати, читати, їздити. Він переконав нас усіх, що буде жити 100 років. Не вийшло. І тому для нас для всіх його смерть була не тільки несподіваною, але і передчасною", - зазначила вона.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Для вдови Єльцина найбільш радісною подією стала відставка чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі