вівторок, 11 березня 2008 12:36

Для шоу Юдашкіна Наташа Корольова сильно схудла (ФОТО)

На показ Валентина Юдашкіна на честь Міжнародного жіночого дня Филип Кіркоров і Микола Басков приїхали удвох, чим сильно здивували публіку. Багато хто був в курсі їх недавньої сварки на концерті в тому ж Кремлі, де під час виступу Микола Басков впав на сцені. Зайшовши за куліси, тенор несподівано обрушився на Кіркорова: "Це ти мене наврочив!" Так посварилися Коля і Філя.

Примирив їх власник групи компаній АСТ Тельман Ісмаїлов, який запросив їх обох виступити на корпоративі. Несподівано за праведні праці Ісмаїлов презентував і Баскову, і Кіркорову по новенькому PorsheCayenne. І колеги на радощах тут же забули свої дрібні образи.

Цього вечора Филип у прямому розумінні блищав - він був одягнений у виблискуючий золотий костюм від Юдашкіна. Втім, як і більшість зірок, які з нагоди 20-річчя Будинку моди Юдашкіна виходили на сцену в нарядах кутюрье різних років.

Наташа Корольова спеціально схудла, щоб їй знову довелося одягти знамениту зелену сукню, в якій вона виконала в 1992 році "Дельфіна і русалку". До речі, в ресторан "Метрополь" після концерту вона прийшла разом зі своєю мамою і Ігорем Ніколаєвим, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Для шоу Юдашкіна Наташа Корольова сильно схудла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі