субота, 24 червня 2017 14:31

Для Гужви проситимуть запобіжний захід

Для Гужви проситимуть запобіжний захід
Прокуратура проситиме суд обрати запобіжний захід для головного редактора "Країни" Ігоря Гужви у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави. Фото: 112.ua

Прокуратура проситиме суд обрати запобіжний захід для головного редактора "Страна.ua" Ігоря Гужви у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає "112.Україна".

За її словами, Шевченківський районний суд Києва почне засідання по справі Гужви в найближчу годину.

"Прокурор проситиме запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою в понад 3 млн грн", - сказала Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посередника Гужви взяли під домашній арешт

Вона також повідомила, що ще один підозрюваний у справі Гужви пішов на співпрацю зі слідством і дає викривають свідчення. Прокуратура проситиме для нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Ігоря Гужву затримали в ніч на п'ятницю офісі Страна.ua. Його підозрюють у вимаганні $ 20 тис. за нерозміщення компроментуючих матеріалів на чинного політика та в несплаті податків у особливо великих розмірах. Затримали при отриманні половини зазначеної суми. Сам він заявив, що обшук в редакції видання та його затримання - "спланована провокація". Адвокат Гужви, екс-міністр юстиції Олена Лукаш назвала обшук, який проходив в офісі видання, незаконним.

Зараз ви читаєте новину «Для Гужви проситимуть запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі