вівторок, 07 жовтня 2008 09:07

Для дебатів Обами і Маккейна прислали 6 мільйонів питань

Користувачі інтернету прислали щонайменше 6 мільйонів питань, відповіді на яких вони хотіли б почути від Джона Маккейна і Барака Обами на майбутніх президентських дебатах, повідомляється на сайті TheNewYorkTimes.

Другі дебати між кандидатами в президенти призначені на 7 жовтня. Ведучому дебатів Тому Брокоу (TomBrokaw) з телеканалу NBCNews доведеться відібрати всього шість-сім питань з присланих виборцями. При цьому треба буде приділити увагу і внутрішній, і зовнішній політиці.

Ще кілька питань поставлять глядачі із залу. Для присутності на дебатах спеціально підібрали виборців, що коливалися, які ще не визначилися остаточно, за кого планують голосувати.

Кожному питанню буде приділено п"ять хвилин: по дві хвилини на відповідь кожного кандидата і одна хвилина на вислови ведучого. Дебати пройдуть в Бельмонтському університеті міста Нешвілля, штат Теннессі. Вони транслюватимуться по декількох американських телеканалах, зокрема CNN, ABC і NBC.

Зараз ви читаєте новину «Для дебатів Обами і Маккейна прислали 6 мільйонів питань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі