Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 12:44

Дизайнера коробки чіпсів Pringles поховали в його винаході

Дизайнера коробки чіпсів Pringles поховали в його винаході
Доктор Фредрік Дж. Бор, який помер 4 травня у віці 89 років, заповідав сім"ї поховати його всередині одного з найзнаменитіших своїх винаходів. Родичі виконали прохання, помістивши прах покійного в коробку з-під чіпсів Pringles, а що не помістилося - в більш традиційну урну на кладовищі в Цинциннаті, повідомляє The Daily Telegragh.

Доктор Бор був інженером-хіміком, який розробляв харчові упаковки у фірмі Pringles (Procter and Gamble). У 1970 році він запатентував дизайн що став згодом добре впізнаваним контейнера для знаменитих "сідловидних" чіпсів.

Дочка Бора розповіла журналістам, що упаковка, в якій батько відправився в останню дорогу, була зроблена ним самим і була "прекрасна".

Бор також винайшов декілька інших продуктів, включаючи сухе морозиво, яке потрібно просто розвести молоком і поставити в холодильник. Як повідомили родичі, Бор пишався цим винаходом не менше. NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнера коробки чіпсів Pringles поховали в його винаході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути