вівторок, 18 вересня 2007 12:29

Дівчину, що спричинила ДТП у Москві, можуть визнати невинною

Медична експертиза показала: жінка-водій Lexus, що їхав без фар, була твереза. Численні очевидці бачили навколо машини порожні келихи. 27-річну Олександру Походіну, яка минулого тижня спричинила страшне ДТП на Кутузовському проспекті, цілком можливо визнають невинною.

ДТП сталося минулого четверга. Сріблястий Lexus GS 300 з вимкненими фарами вилетів на зустрічну смугу.

Спочатку седан зачепив Сhrysler PT Cruiser, що їхав назустріч. А потім влетів у "дванадцятку", що їхала за іномаркою . Від удару Lexus відкинуло вбік, він зачепив ще "жигулі" і "тойоту".

Водій Lexus, 27-річна мешканка Твері Олександра Походіна сама вибралася з машини. Пасажирові її машини повезло менше. Це був Ігор Коньков, який працював радником у Германа Грефа.

Також загинув і пасажир "жигулів" - житель Калмикії Джангор Бадмаєв. Інші відбулися травмами різного ступеня тяжкості. Походіна має відкриту черепно-мозкову травму, забої головного мозку і тазостегнового суглоба. Зараз вона в середньо-тяжкому стані. У водія "жигулів" - множинні переломи.

Крім того, знайшлися права дівчини, які спочатку ніяк не могли знайти. Та й експертиза встановила, що рухалася вона без перевищення швидкості.

Причиною аварії називають складні погодні умови й перешкоди з боку невстановлених машин. Таким чином, дівчині можуть навіть не виписати штраф, хоча згідно закону їй загрожує ув"язнення до семи років. TOPnews.

Зараз ви читаєте новину «Дівчину, що спричинила ДТП у Москві, можуть визнати невинною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі