вівторок, 22 липня 2008 14:53

Дитина померла в машині, поки мати робила манікюр і зачіску до весілля

У американському штаті Флоріда чотирилітній хлопчик задихнувся від спеки в машині в день весілля своєї матері - та в цей час робила святковий манікюр і зачіску в салоні краси. 29-річна жінка не знала, що її син залишився замкнутим в машині, вона була упевнена, що дитина знаходиться в будинку у родичів, передає Federalpost.

Експерти відзначають, що на вулиці температура була трохи більше 30 градусів за Цельсієм, тоді як в машині повітря розпеклося до 60-ти. Дитина померла буквально за декілька годин до початку весільної церемонії. На місці навіть зібралися гості, і священикові, який повинен був вінчати наречених, довелося замість цього повідомити запрошеним про трагедію.

Як повідомили в конторі шерифа округу Палм Біч, наречена і її сестра заїхали до родичів, щоб залишити там своїх дітей на час походу в салон краси. Ймовірно, хлопчик або не вийшов з машини, або вліз назад і залишився непоміченим. Жінки пробули в салоні три години. Виявивши дитину, що задихнулася, мати негайно відвезла його в лікарню, але після прибуття лікарі констатували смерть.

Зараз ви читаєте новину «Дитина померла в машині, поки мати робила манікюр і зачіску до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі