четвер, 21 березня 2019 08:28

Діти загиблих воїнів стали героями календаря
6

Фото: ukrinform.ua

Громадська організація "Серця Кіборгів" представила календар на 2019 рік "Погляд майбутнього" зі світлинами дітей, батьки яких загинули на Донбасі.

Презентація відбулася у кулуарах Верховної Ради, передає "УНН".

На кожній сторінці календаря зображений хлопець чи дівчина у вишиванці - усього їх 12. Акцент на фотографіях зробили на очі.

"Це вже друга редакція наших календарів. Перша була торік, і завдяки цьому 50 дітей загиблих учасників АТО могли оздоровитися протягом двох тижнів у Болгарії. Цього року також маємо надію, що нам вдасться допомогти дітям бійців," - розповів керівник організації Анатолій Свирид "Укрінформу".

Березень супроводжує фото п'ятирічного Макара Рябуха з його слова: "Я мрію ще раз побачити свого тата та пригорнутися до його міцного плеча. Мені його дуже не вистачає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 дитячих малюнків продали на благодійному аукціоні

У 2017 році громадська організація "Серця Кіборгів" започаткувала благодійний проект "Погляд майбутнього" - календар зі світлинами дітей з родин загиблих учасників бойових дій. Під кожною дитячою фотографією наведено вислів дитини про тата та війну.

"Серця Кіборгів" офіційно опікується майже 400 дітьми дошкільного та шкільного віку з усієї території України, батьки яких є учасниками АТО. Із них 230 дітей – із родин загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Діти загиблих воїнів стали героями календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі