четвер, 29 січня 2009 14:18

Діта фон Тіз влаштує голе шоу у "Скаженому коні" (ФОТО)
10

Королева бурлеску Діта фон Тіз (Dita Von Teese) представить нову програму на початку лютого на сцені знаменитого паризького кабаре Crazy Horse, яке полюбляють відвідувати Мадонна (Madonna) і Жан-Поль Готье (Jean Paul Gaultier).

Знаменита танцівниця вже якось брала участь у виставах цього кабаре як запрошена зірка. Цього разу її виступ буде куди значнішим - в процесі шоу Діта фон Тіз, окрім роздягання і танців, збирається виконати декілька власних композицій.

"Для мене величезне задоволення брати участь в шоу Crazy Horse, - говорить Діта. - Тут я можу з"єднати свій стиль Америки 40-х років з особливим художнім підходом цього паризького кабаре". За її словами, Париж - єдине місто, де належним чином відносяться до showgirls. А Crazy Horse - це взагалі її дитяча мрія, і вона постарається, щоб її шоу стало незабутнім.

Шоу супроводжуватимуть шикарні декорації і чарівні танцівниці, кожному гостю видадуть по півпляшки шампанського - це замість попкорну. Квитки на шоу Діти фон Тіз коштуватимуть від €70 у звичайні дні - з 1 по 13 лютого, і €90 у день святого Валентина.

За матеріалами Gazeta.ru, Ситилайнер Фото Reuters
Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз влаштує голе шоу у "Скаженому коні" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі