середа, 20 травня 2009 08:03

Діта фон Тіз прийняла душ на очах у натовпу (ФОТО)

В понеділок увечері, 18 травня, в рамках розважальної програми 62-го Канського кінофестивалю, в "VIP-кімнаті" на Пальмовому пляжі відбулася "Вечірка Діти фон Тіз" - знаменитої виконавиці ретро-стриптизу.

Цього разу вона дещо змінила свій звичайний номер з купанням у величезному келиху і з"явилася перед глядачами у ванні з душем. Процес обмивання, що став алюзією на знамениту сцену в душі з хічкоківського "Психо", і склав суть номера.

Між тим, настрій у фройляйн фон Тіз не дуже. Її виступ 16 травня на музичному конкурсі "Євробачення 2009" жодного фурору не справив, німецький чоловічий дует "Alex Swings, Oscar Sings!" - музу якого на сцені зображала спокуслива Діта - зайняв лише 20-е місце.

Німці не брали участь у відбіркових півфіналах, їхній перший виступ глядачі побачили тільки у фіналі - оскільки Німеччина входить в "велику четвірку" країн-засновниць "Євробачення" і володіє привілейованим правом на участь в конкурсі. Німецькі ЗМІ пояснюють провал представників Німеччини в Москві тим, що організатори конкурсу категорично заборонили Діті фон Тіз на сцені оголяти груди. В результаті, робота королеви стриптизу була зроблена лише на половину і особливої радості глядачам не принесла.

Музичні критики схильні бачити причину провалу Оскара Лойі та Олексія Крістенсена в їхньому слабкому виступі, який не зміг прикрасити навіть "натяк на стриптиз" у виконанні Діти фон Тіз.

За матеріалами Газета.Ru, NEWSru.co.il, The Sun

Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз прийняла душ на очах у натовпу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі