пʼятниця, 23 травня 2008 13:22

Діта фон Тіз показала стриптиз в Каннах (ФОТО)

Напередодні в Каннах відбувся традиційний добродійний аукціон, влаштували який Мадонна і Шерон Стоун. Остання, знов, як царівна-лебідь з рукава, як основний лот дістала зі свого гаража раритетнийспорткарPorsche 1976.

До авто додалися такі "дрібниці", як дамська сумочка від Chanel, прикрашена сотнями діамантів, і вечірня сукня від Бара Рефаелі.

Аукціон, що пройшов в рамках добродійного вечора AMFAR, був присвячений проблемам СНІДу, з якими стикається дитяче населення Африки. Тільки замовлений столик обійшовся учасникам заходу в $50000, що говорить про розмах, з яким діють гламурні борці з СНІДом. Всі отримані кошти поступлять до фонду допомоги африканським сиротам, чиї батьки померли від цієї страшної хвороби. Минулого року на традиційному благодійному вечорі була зібрана сума - $7 млн.

Але не тільки кількістю лотів були вражені учасники аукціону. Колишня дружина культового рок-музиканта Мерліна Менсона - Діта фон Тіз - влаштувала стриптиз на вечірці, що пройшла після аукціону. Танцівниця і модель з"явилася перед публікою напіводягненою.

Слід зазначити, що у Діти стриптиз на цій вечірці стає традицією. Так, минулого року екс-дружина епатажного Менсона також виконала еротичний танець для учасників аукціону.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз показала стриптиз в Каннах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі