субота, 26 травня 2018 09:15

Дискотека, квести та заманливі подарунки - як святкують закінчення школи діти зірок шоу-бізнесу
5

25 травня в українських школах пролунали "останні дзвоники". Телезірки та шоу-бізнесу розповіли шкільні лінійки своїх дітей та як відгуляли свято останнього звоника, пише kp.

Лідія Таран з донькою Василиною:

" Цього року у Василини був випускний з молодшої школи, - розповідає ведуча ТСН на "1 + 1" Лідія Таран. - Дочка з однокласниками дуже чекала свята і активно готувалася до виступів. Вранці діти зробили концерт для батьків. У Василини було два номери - спочатку вона з подружкою грала композицію на фортепіано в чотири руки, а потім був номер, де вони виїжджали на роликах і розповідали вірші.

Автор: kp.ua
  Лідія Таран з донбкою Василиною
Лідія Таран з донбкою Василиною

Після обіду батьки зробили випускний для дітей в одному з розважальних центрів Києва. Там був квест, конкурси, смакота і навіть дискотека. Спеціально взяла вихідний на роботі, щоб бути поруч з дочкою в цей день.

З батьками однокласників жартували, що наші діти вже так виросли, що можуть навіть зустрічати світанок після випускного. Все-таки переходять в середню школу!

До речі, Василина вже скоро почне підготовку до нового навчального року. Буде підтягувати французьку мову, тому що в новій школі він вивчався з першого класу, а у Василини в школі його поки не було".

Ірина Юсупова з донькою-першокласницею Поліною:

" Я навіть не помітила, як пролетів цей перший навчальний рік Поліни, - зізнається ведуча програми "Ранок з Інтером". - Останній дзвінок у дочки пролунав ще 23 травня. У нашій школі це була не нудна лінійка, а справжнє свято, де діти були казковими героями. Поліна була Білосніжкою в шкільній постановці "Казка про втрачені "Букварі". Тепер у нас є справжній диплом про закінчення першого класу! Вважаю, що він не тільки Поліни, але і мій. Адже я теж разом з донькою робила уроки, клеїла вироби... І переживала за результат не менше.

Автор: kp.ua
  Ірина Юсупова з донькою-першокласницею
Ірина Юсупова з донькою-першокласницею

Оксана Гутцайт донькою Елею.

"Еля в цьому році закінчує 10 клас однієї з київських гімназій з поглибленим вивченням іноземних мов, - каже ведуча "Фактів" на ICTV. - Чесно кажучи, особливих планів на останній дзвоник у нас поки немає - клас щось не випускний, але дуже дружний. Так що цілком можемо все придумати в останній момент: після лінійки поїхати в парк, вибратися в кафе або ресторан. Так як діти вже великі, зазвичай вони йдуть в одну сторону, а батьки - в іншу.

Автор: kp.ua
  У дочки Гутцайт в наступному році буде випускний.
У дочки Гутцайт в наступному році буде випускний.

Про те, куди вступати після школи думаємо. Остаточно ще не визначилися. Я б хотіла, щоб Еля пішла в медичний, тато - щоб отримала фінансову або юридичну освіту. А дочка, як мені здається, хоче туди, де поменше змушували б вчитися. Як і багато дітей, мріє навчатись закордоном. Їй чомусь здається, що це легко, тебе ніхто не контролює, що після навчання ти відразу знайдеш роботу з божевільною зарплатою і зможеш залишитися в Європі.

У Елі є старша подружка, яка вчиться в інституті готельно-ресторанного бізнесу. Вони їздять на практику в готелі. І ось вона так їй це захоплююче описала, що сьогодні дочка теж мріє управляти готелем або рестораном. При цьому, коли я говорю, що спочатку доведеться попрацювати покоївки або офіціанткою, вона не чує, в загальному, поки перебуває в рожевих окулярах".

Олександр Педан з донькою Лєрою:

- У нас в родині є традиція - обов'язково всі разом ходити на перший і останній дзвінок до Лері. У цьому році вона закінчує 7 клас, - розповідає ведучий Нового каналу. - Одного разу ми з нею разом навіть брали участь в шкільній постановці - танцювали вдвох ча-ча-ча. Які оцінки будуть у неї в табелі, ми знаємо наперед. Головне правило нашої сім'ї - бути завжди і у всьому чесними. Тому Лера ділиться з нами своїми успіхами. А коли отримує погану оцінку, так засмучується, що її хочеться не посварити, а підтримати і заспокоїти. Але таке буває рідко. Навчається вона добре, і це привід для великої гордості. Щороку приносить з випускного купу грамот і подяк за відмінне навчання та участь в олімпіадах.

Автор: kp.ua
  Лера Педан закінчує 7 клас
Лера Педан закінчує 7 клас

У неї математичний склад розуму, завдання з математики клацає, як горішки. Якийсь час Лері хотілося стати дизайнером. Але зараз переваги помінялися: вирішила, що стане бізнес-вумен. У неї з одним вже дозрів бізнес-план. Її однокласник мріє стати айтишником, він за мільйон баксів напише для неї програму, яка, за її розрахунками, швидко окупиться і буде приносити дуже багато грошей. За свій перший мільйон пообіцяла купити мені будиночок в Португалії, щоб я літав туди серфить (посміхається).

Микола Тищенко з сином Даниілом

- Мій старший син Данило в цьому році закінчує 8-й клас. Я звичайно не пропускаю жодного останнього дзвоника, і цей рік не стане винятком, - говорить провідний соціального реаліті Нового каналу "Ревізор з Тищенко". - Син знає, що завжди може розраховувати на мою підтримку, і, якщо добре постарається в навчанні, то - і на винагороду. У минулому році за гарне закінчення навчального року Данило отримав у подарунок дрон для відеозйомок. Я принципово не балую сина. Але завжди заохочую його за старання і працю. Дуже хочу, щоб він виріс гідною людиною.

Автор: kp.ua
  Син Миколи Тищенка закінчив 8 клас.
Син Миколи Тищенка закінчив 8 клас.

Данило займається дзюдо і баскетболом, володіє досконало англійською, іспанською та каталонською мовами. Зараз на кілька тижнів відправив його в яхт-клуб в Іспанію, де він заодно попрактикується в іспанському. Даня сильний в математиці і фінансовій сфері, а ще добре готує. Правда, до кулінарного бізнесу ставиться з великим побоюванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страх перед контрольними та шпаргалки на колінах - зірки розповіли про шкільні роки

25 травня майже у всіх школах закінчили навчання. Шкільний дзвоник пролунав для 184 867 випускників. Цього дня навчання не проводили — лише святкові заходи. Щоб убезпечити дітей під час лінійок, школам дозволили на власний розсуд обирати формат свята.

Святкову лінійку у черкаській гімназії ім. Луценка провели тільки для 11 класу. Випускники традиційно танцювали вальс і запускали повітряні кульки.

Зараз ви читаєте новину «Дискотека, квести та заманливі подарунки - як святкують закінчення школи діти зірок шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі