пʼятниця, 10 серпня 2007 15:30

Директора Бессарабського ринку поновили і тут же звільнили з посади

Київська міськадміністрація за рішенням Шевченківського суду Києва поновила на посаді директора комунального підприємства "Бессарабській ринок" Анатолія Плахотнюка і відразу ж звільнила його за грубі порушення трудових обов"язків і фінансові порушення.

Ухвалою КМДА N421 від 9 серпня цього року Плахотнюк був відновлений на посаді директора Бессарабського ринку, і наступною ж ухвалою звільнений з неї, повідомляє прес-служба КМДА в п"ятницю.

"Контрольно-ревізійне управління Києва провело ревізію фінансово господарської діяльності Плахотнюка на посаді директора ринку і засвідчило, що в наслідок допущених ним порушень "Бессарабському ринку" завдано матеріального збитку на загальну суму 404 441 тис.грн.", - пояснила заступник голови КМДА Ірена Кильчицька.

У повідомленні наголошується, що з 9 серпня трудовий контракт з Плахотнюком розірваний, і на цю посаду строком на шість місяців призначена Алла Буцан, яка здійснює керівництво підприємством з листопада 2006 року.

У листопаді 2006 року проти Плахотнюка було порушено кримінальну справу у зв"язку із значною кількістю порушень, виявлених під час перевірки фінансово-господарської діяльності ринку. У квітні цього року Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про відновлення Плахотнюка на посаді, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Директора Бессарабського ринку поновили і тут же звільнили з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі