субота, 05 липня 2008 19:40

Директор Могилевської заперечує любовний зв"язок зі співачкою (ФОТО)

Днями Наталія Могилевська в умовах строгої таємниці зняла кліп на пісню "Real O", що стане революційним в творчості співачки. І відразу ж після зйомок відео в ЗМІ розповсюдилась чутка, ніби то Наталію зв"язують романтичні відносини з її директором Олегом Вороновичем, - ця чутка виникла у зв"язку з тим, що в перервах між зйомками Олег не відходив від співачки, всіляко проявляючи турботу про неї. Але сам Олег категорично спростував таку інформацію.

- Так, я дуже люблю Наталію Могилевську, - заявив Воронович, - але як геніальну співачку, актрису і успішного боса. Можу запевнити всіх, що між нами виключно ділові відносини.

У кліпі Могилевська з"явилася в абсолютно новому образі і продемонструвала незвичний для неї імідж, придуманий стилістом-дизайнером і подругою співачки Ольгою Навроцкою. До речі, до зйомок Наталія готувалася дуже старанно: вона помітно схудла і змінила зачіску.

Режисером відео став Алан Бадоєв, який спеціально для Могилевської притримав найбільш "божевільну" ідею. Автор композиції "Real O" - нідерландець українського походження, який вісім років живе в Амстердамі. Записувалася вона на британській музичній студії, де свого часу також проводила музичні сесії група "Мумій Троль". Ця пісня символізуватиме абсолютно новий етап творчості Наталії Могилевської, адже зроблена вона в не традиційному для зірки стилі. Що означає буква "О" - величезна загадка. Відомо тільки, що сенс пісні несе в собі легкий еротичний відтінок, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Директор Могилевської заперечує любовний зв"язок зі співачкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі