четвер, 22 березня 2007 11:19

Директор харківської гімназії вимагає гроші з учнів, які знялися голими в школі

Директор харківської гімназії вимагає гроші з учнів, які знялися голими в школі

У Харкові в навчально-виховному комплексі з гімназією "Вересень" учні шостих – восьмих класів влаштовували ігри, під час яких роздягалися і зображали відверті еротичні сцени з непристойними коментарями, пише "КоммерсантЪ-Україна".

Усе це школярі знімали на камери своїх мобільних телефонів. Про такі розваги стало відомо, коли хтось із батьків виявив у дітей записи їх еротичних ігор.

Пізніше про незвичайні розваги дітей стало відомо директорові учбового закладу Вікторії Павловській-Кравчук. Вона, як повідомили батьки, за нерозголошування цієї інформації нібито стала вимагати від них гроші, пише газета. Батьки мають намір звернутися до суду і звинуватити директора у здирстві.

Павловська-Кравчук повідомила, що всі записи вже знищені. Вона висловила думку, що учні, які брали участь у зниманні відео, і їх однокласники повинні профінансувати впорядкування учбового закладу. "Вони вчаться тут за 200 гривень, а я вкладаю сюди гроші, стараюся", – заявила вона.

При спробі уточнити суму оплати директриса несподівано заявила, що "забороняє будь-яку згадку про учбовий заклад в газеті". "Що б ви не написали, погане або хороше, ви отримаєте позов до суду", – повідомила вона. Павловська-Кравчук додала, що є "найкращим адвокатом в Україні".

На закінчення директор повідомила, що відмовляється від усього сказаного.

"Я вас взагалі не бачила, розмови цієї не було, відеозапису немає й не було, а ви мені погрожуєте!" – заявила вона у присутності трьох колег.

Міністерству освіти і науки про ситуацію в харківській гімназії нічого не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Директор харківської гімназії вимагає гроші з учнів, які знялися голими в школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі