пʼятниця, 21 грудня 2007 08:47

Директор фірми розчленував тіло знайомого на 122 частини

У Санкт-Петербурзі завершено розслідування кримінальної справи, в рамках якої директор приватної фірми звинувачується в жорстокому вбивстві свого знайомого. Як повідомляє прес-служба міської прокуратури, кримінальна справа була порушена в червні 2007 року після того, як біля залізничної платформи "Яхтова" були виявлені частини тіла невідомого чоловіка.

У ході слідства встановлено, що в офісі ТОВ "Варіант" між директором компанії Яковлєвим і його знайомим під час спільного розпивання спиртних напоїв відбулася сварка. У результаті Яковлєв десять разів ударив свого знайомого сокирою по голові. Жертва померла на місці події.

Після цього вбивця з метою приховання слідів злочину розчленував труп на 122 частини, упакував в поліетиленові пакети і протягом декількох днів виносив їх.

Затримали Яковлєва при черговій спробі викинути частини трупа. Звинувачення йому пред"явлене за статтею 105 КК РФ (вбивство), повідомляє "Интерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Директор фірми розчленував тіло знайомого на 122 частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі