вівторок, 05 квітня 2011 13:17

Дипломату виписали догану за конфлікт з стюардесою

Дипломату виписали догану за конфлікт з стюардесою

Українці з Лівії через чотири-п'ять днів будуть в Україні.

Про це на брифінгу в МЗС повідомив прес-секретар міністерства Олександр Дікусаров.

Він заявив, що 4 квітня з Тріполі на Мальту вийшов ВДК "Костянтин Ольшанський", який евакуює 193 людини. З них 85 громадян України, інші іноземці з 17 країн світу.

Дікусаров повідомив, що серед українців є 11 дітей. Прибуття на Мальту очікується сьогодні. Після цього "Ольшанський" вирушить у напрямку України, куди прибуде через 4-5 днів. Але ще не визначено порт прибуття. Вибір порту залежатиме від того, де буде зручніше евакуйованим.

За словами Дікусарова, з Лівії з початку бойових евакуйовано 560 українців, а МЗС та посольство допомогло в евакуації загалом 842 людям. У країні залишаються ще близько 700 українців. Дипломатам важко дістатися до зони бойових дій, але МЗС намагатиметься вивезти українських громадян з країни.

Також у МЗС підтвердили, що 4 квітня між українським дипломатом Володимиром Коноваловим і стюардесою Іриною Щербаковою на борту рейсу SU542 авіакомпанії "Аерофлот" виник конфлікт.

"Коновалов повернувся до Києва. Йому оголошена догана. Дипломат у телефонній розмові приніс вибачення стюардесі. Конфлікт на думку МЗС вичерпано".

Речник МЗС також повідомив, що Україна відправила до Японії 2 тисячі ковдр, ліки, дозиметри, маски. Він запевнив, що усі товари, які йдуть з цієї країни, проходять радіологічний контроль.

Зараз ви читаєте новину «Дипломату виписали догану за конфлікт з стюардесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі