четвер, 20 березня 2008 15:11

Діма Білан одружиться після Євробачення (ФОТО)

 

Стосунки співака Діми Білана і моделі Олени Кулецької тривають вже декілька років. Питання про весілля парочці задавали не раз, але закохані завжди відповідали вельми туманно.

Тепер же Діма Білан, здається, дозрів до одруження. Можливо, про весілля він оголосить відразу після поїздки на "Євробачення". До речі, на конкурс Олена відправиться разом з Дімою.

За словами самого співака, про весілля його вже питають всі знайомі, та і продюсер Яна Рудковська говорить: "Вже пора".

"Признаюся вам, що думаю про це, - сказав Білан. - Після "Євробачення", думаю, ця глобальна подія в моєму житті і трапиться. Особливо якщо приїду додому з перемогою. Тоді точно одружуюся! Олену я вже давно вважаю членом своєї сім"ї. Я їй дуже вірю. Ми познайомилися два роки тому в аеропорту Парижа. Потім я запросив Олену знятися в моєму кліпі "Це була любов" в Марокко. Там і почався наш роман. Ми чудово розуміємо один одного. А що ще потрібне для кохання? Зараз відразу після відбору Олена по роботі відлетіла за кордон. Але великі відстані ніколи не стояли на заваді для наших почуттів. Ми з Оленою весь час живемо в очікуванні зустрічі".

"Вона для мене не просто кохана дівчина, моя наречена, але ще і талісман, - додав захоплений артист. - Якщо чесно, я дуже переживав, коли в день виступу на національному відборі я забув удома годинник, який вона мені подарувала. До речі, цей подарунок всупереч прикметам не до розставання! Тому що я відразу їх зламав - вони не ходять".

Діма дуже сподівається, що кохана відповість на його пропозицію згодою.

"Ми зараз з Оленою все ближче і ближче до весілля, - запевняє Білан. - У моїх батьків прекрасна сім"я. І мені хочеться, щоб в моїй сім"ї теж були гармонія і любов", повідомляє dni.ru.

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан одружиться після Євробачення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі