Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2007 12:42

Дід Вірджинського вбивці зрадів смерті внука

Дід корейського студента Чо Син Хи, що застрелив в політехнічному інституті Вірджинії 32 людини, вважає, що його внук заслужив свою смерть. "Сукин син. Абсолютно справедливо, що він помер разом із своїми жертвами", - заявив журналістам Mirror 82-річний Ким Хян Сик.

По його визнанню, в ніч перед цим масовим вбивством йому приснився страшний сон про батьків Чо, і коли він прокинувся, то переконався, що реальність ще жахливіша.

Його 85-річна сестра Ким Ян Сун також охарактеризувала свого внука, не соромлячись у виразах, і підтвердила, що складнощі з ним почалися ще в ранньому віці. Раніше саме вона повідомила журналістів, що Чо Син Хі страждав аутизмом.

Нагадаємо, що масове вбивство в політехнічному інституті було здійснене вранці 16 квітня. Чо Син Хі, застреливши 32 людини, покінчив життя самогубством. Пізніше в адресу телеканалу NBC прийшла посилка з відеозверненнями Чо, в яких він покладав провину за те, що трапилося на свої жертви, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Дід Вірджинського вбивці зрадів смерті внука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути