пʼятниця, 01 лютого 2008 12:41

Ді Капріо і Спілберг уважно слухали люб"язності Клінтон і Обами (ФОТО)

Кандидати в президенти США Хіларі Клінтон і Барак Обама об"єднались у нищівній критиці політики Джорджа Буша і суперників з республіканської партії.

Як відзначає газета The New York Times, дебати, що пройшли напередодні вночі в Лос-Анджелесі у традиційному місці вручення премії "Оскар" - кінотеатрі "Kodak", вирізнялися теплою атмосферою і спробою кандидатів перевершити один одного в люб"язності. Так, Обама висловив упевненість, що в боротьбі за президентське крісло залишилися лише два кандидати, він і Клінтон, один з яких неминуче займе пост глави країни.

Єдність кандидатів також була відмічена під час критики економічної політики Джорджа Буша і програми опонентів з республіканської партії.

Проте кандидати зробили наголос на різниці своїх програм і відмінностях щодо питань війни в Іраку, питань охорони здоров"я та інших важливих питань.

Прийшли подивитись передвиборчі дебати і голівудські зірки. У залі театру помітили відомого режисера Стівена Спілберга з дружиною та актора Леонардо ді Капріо.

Клінтон і Обама є лідерами в боротьбі за звання єдиного кандидата в президенти США від Демократичної партії. У їхніх політичних супротивників, республіканців, також виявилися фаворити - це Мітт Ромні і Джон Маккейн. За прогнозами, партійні лідери можуть визначитися після 5 лютого, коли первинні вибори і збори однопартійців пройдуть в двох десятках американських штатів.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо і Спілберг уважно слухали люб"язності Клінтон і Обами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі