четвер, 08 листопада 2007 10:54

Дев"ятиповерховий будинок в Душанбе частково зруйнований вибухом (ФОТО)

Вранці 8 листопада в дев"ятиповерховому будинку, розташованому в західній частині Душанбе, стався вибух побутового газу. Перші два поверхи і ліфтову шахту було повністю зруйновано. Пошкодження також отримали кілька автівок, припаркованих біля будівлі.

У результаті вибуху загинули двоє людей, зокрема громадянин Ірану, який працював за контрактом на підприємстві "Равгані Точік" (Таджицьке масло). Ще семеро людей були госпіталізовані з пораненнями та опіками.

За даними МВС Таджикистану, вибух стався в квартирі на другому поверсі, яку загиблий іранець винаймав разом із трьома співвітчизниками. Крім них у лікарню були доправлені жителі будинку, квартира яких розташована поверхом нижче.

Як заявив глава управління пожежної охорони Назарбой Джангієв, причиною інциденту, за попередньою оцінкою, стало порушення правил користування газовими приладами, повідомляє ИА "Азія-Плюс".

Зараз ви читаєте новину «Дев"ятиповерховий будинок в Душанбе частково зруйнований вибухом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі