понеділок, 02 липня 2007 13:41

Дев"ятикласник побив вчительку у відповідь на образи в Маріуполі

Під час заняття в одній з шкіл Маріуполя побилися вчителька і дев"ятикласник, між якими вже довгий час були неприязні відносини.

Заяву у міліцію подала викладачка. Вона повідомила, що її під час занять побив учень-дев"ятикласник. Проте вже на місці оперативники з"ясували, що картина події виглядає трохи інакше.
Зокрема, під час допиту вчителька пояснила, що у неї з цим учнем був тривалий конфлікт. Він її часто ображав у присутності учнів, погано поводився на уроці. Проте, в ході слідства було встановлено, що педагог теж у боргу не залишався і часто обзивав свого вихованця. Крім того, були встановлені факти, що жінка неодноразово била учня по голові книжкою або зошитом.
Того дня між вчителькою і учнем виникла чергова сварка. Підліток під час заняття обізвав педагога, а у відповідь отримав від неї удар важкою сумкою. Розсердившись, школяр встав із-за парти і став бити жінку ногами. Ображена вчителька учневі цього не пробачила і написала заяву в міліцію.
Тим часом, по даному факту кримінальну справу порушено не було. За висновком судово-медичної експертизи у жінки лише легкі тілесні ушкодження. Громадський порядок, за словами слідчих, підліток теж не порушував. Тому за статтею "хуліганство" справу теж не порушували.
Зараз вчителька планує звернутися до суду і таким чином захистити свої порушені права, передає Правда.ру.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ятикласник побив вчительку у відповідь на образи в Маріуполі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі