неділя, 29 квітня 2007 11:36

Дев"ять школярок отруїлися, щоб уникнути контрольної

Дев"ять учениць сьомого класу школи міста Ангари (Іркутська область, Росія) отруїлися психотропним препаратом, щоб уникнути контрольної роботи з одного з предметів. За словами школярок, ідею позбавитися від уроків у такий спосіб вони запозичили в молодіжному серіалі. Як з"ясувалося, сильнодіючі ліки - нейролептік галоперідол - принесла в школу одна з дівчаток, мати якої перебувала на обліку у психіатра.

Залежно від кількості прийнятих пігулок самопочуття потерпілих варіювалося від легкого нездужання до гострого отруєння. Шість школярок були госпіталізовані в місцеву лікарню у важкому стані.

Зараз двоє дівчат переведено в загальну палату, інші як і раніше перебувають в реанімації. Медики оцінюють їхній стан як важкий, але з позитивною динамікою. Для надання допомоги школяркам, що отруїлися, до Ангари прибула спеціалізована бригада Територіального центру медицини катастроф Іркутської області, зокрема лікар-токсиколог і анестезіолог-реаніматолог, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ять школярок отруїлися, щоб уникнути контрольної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі