пʼятниця, 28 вересня 2007 15:16

Дев"ять китайців загинули y басейні з отрутою

Дев"ятеро людей загинули у китайському місті Лінбао в результаті обвалення будинку, побудованого над покинутим басейном з ціанидами. Як повідомив у п"ятницю представник адміністрації міста, розташованого у провінції Хенань, загиблі зібралися у четвер, щоб вирішити, що робити з тілом молодика, якого виявили удосвіта в цьому ж будинку.

Хлопець пішов від батьків, посварившись з ними, і вирішив переночувати в порожній будівлі, де і помер. Поліція вважає, що він отруївся ціанидами. Батьки молодої людини, виявивши його тіло, звернулися по допомогу, у результаті в будинок зайшли 16 людей. Дерев"яні дошки, з яких була зроблена підлога, не витримали ваги, і ті, хто прийшли провалилися у старий басейн завглибшки в два метри.

В результаті інциденту дев"ять людей загинули від отриманих травм або отруєння, ще семеро постраждали і були доставлені в лікарню.

Ємності з ціанидами використовуються для витягання золота з руди. Місто Лінбао розташоване у золотодобувній області, повідомляє Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Дев"ять китайців загинули y басейні з отрутою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі