вівторок, 18 березня 2008 16:30

Девід Бекхем продемонстрував нове китайське тату (ФОТО)

Днями під час гри його клубу LAGalaxy в Далласі футболіст Девід Бекхем продемонстрував своє чергове нове татуювання. Коли він зняв майку після матчу, стало видно тату, що йде зверху вниз через весь його лівий бік від пахви до талії.

Натільний живопис, який Девід зробив по час недавньої подорожі в країни Дальнього Сході, - це китайське прислів"я, яке означає приблизно наступне: "Смерть і життя приходять в призначений час. Багатство і шана залежать від небес".

Дане татуювання стало черговим в серії малюнків, які прикрашають тіло зірки футболу. Минулого місяця Бекхем продемонстрував романтичне зізнання в любові своїй дружині Вікторії на передпліччі у вигляді напису: "Навіки поряд з тобою".

Крім того, у нього є 15-сантиметрове татуювання Вікторії в образі голого ангела в оточенні зірок, а також напис її імені на мові хінді. Як у Девіда, так і у Вікторії, є татуювання римських чисел VIII.V.MMVI, які означають дату їх таємного повторного вінчання 8 березня 2006 року і латинська фраза DeIntegro ("знову спочатку"), повідомляє DailyMail.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем продемонстрував нове китайське тату (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі