середа, 25 червня 2008 13:00

Десять знаменитостей, яких люди хотіли б воскресити

Десять знаменитостей, яких люди хотіли б воскресити
Елвіс Преслі, принцеса Діана та Мерілін Монро очолили список знаменитостей, яких люди хотіли б бачити такими, що повернулися зі світу мертвих. У десятці рейтингу також колишній прем"єр-міністр Великобританії Вінстон Черчилль, співак Фрейді Меркьюрі та футболіст Бобі Мур.

Список був складений за підсумками опитування 2 тис. британців, проведеного компанією Warner Home Video. При цьому 23% респондентів проголосували за Преслі, бачити знову живою леді Ді хотіли б 20%, третій результат виявився у секс-символа Голлівуду Мерлін Монро.

Людей також просили відповісти на питання, чим би, на їхню думку, займалися воскреслі зірки, повідомляє Sky News. Шість з 10 людей заявили, що Елвіс Преслі напевно був би суддею на музичному конкурсі "Американський ідол". Уїльям Шекспір складав би пісні для скандалістки Емі Уайнхаус, а Генріх VIII придумав би ідеальну дієту, пише ФактNews.

Завершують список знаменитостей, яких хотіли б воскресити, - фізик Альберт Ейнштейн та лідер групи "Нірвана" Курт Кобейн.

1. Елвіс Преслі (23 %)

2. Принцеса Діана (20 %)

3. Мерлін Монро (17 %)

4. Генріх VIII (11 %)

5. Бобі Мур (9 %)

6. Уїльям Шекспір (6 %)

7. Фреді Меркьюрі (5 %)

8. Альберт Ейнштейн (4 %)

9. Вінстон Черчилль (3 %)

10. Курт Кобейн (2 %)

Зараз ви читаєте новину «Десять знаменитостей, яких люди хотіли б воскресити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі