субота, 13 вересня 2008 14:46

Держдепартамент США: кораблі ВМС Росії можуть зламатися дорогою до Венесуели

Російські військово-морські кораблі можуть не дійти до Венесуели, тому що "дорогою зламаються", припустив офіційний представник Держдепартаменту США Шон Маккормак, коментуючи на брифінгу участь кораблів російських ВМС в спільних військово-морських навчаннях з Венесуелою.

"Російський уряд раніше оголосив, що вони направляють декілька військово-морських кораблів в рамках цих так званих "військових навчань". Я бачив також одне повідомлення, в якому йдеться, що російські кораблі навіть супроводжуватиме буксир, а я раніше вже говорив, що російський уряд, що дуже цікаво, знайшов декілька кораблів, які зможуть дійти так далеко, - до Венесуели", - сказав представник американського Держдепартаменту.

"Подивимося, якщо вони дійсно туди зможуть дійти. Хтось мені сказав, що їх супроводжує буксир на випадок, якщо вони дорогою зламаються", - сказав Маккормак, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Держдепартамент США: кораблі ВМС Росії можуть зламатися дорогою до Венесуели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі