середа, 23 квітня 2008 14:29

Державне підприємство незаконно вирубувало ліси на Закарпатті

Працівники УБОЗу викрили факти службових зловживань посадовців Державного підприємства "Перечинське лісове господарство" у Закарпатській області. Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України

Оперативники виявили незаконну порубку дерев породи ялиця біла, бук, ялина, модрина загальною кубомасою понад 600 м3. За попередніми оцінками, завдані внаслідок цього збитки держави сягають 300 тисяч гривень.

До втручання УБОЗу та прокуратури посадовці Перечинського лісгоспу самовільних порубок "не помічали". Принаймні, всупереч інструкції щодо лісових обходів, лісники не склали відповідних актів ревізій протягом 2007-2008 років.

Тим часом прокуратура Міжгірського району за матеріалами Хустського відділу БОЗ порушила кримінальну справу відносно посадовців однієї з сільрад Мiжгiрського району. Вони підробили документи про виділення та продаж земельної ділянки в 1 га приватному підприємству, що належить мешканцю Києва. Мінімальні збитки держави правоохоронці оцінюють у 230 000 гривень.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Державне підприємство незаконно вирубувало ліси на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі