понеділок, 24 грудня 2007 08:49

Дерипаска виклав $ 500 000 за концерт Ріанни (ФОТО)

 
 Відома темношкіра співачка опинилася у Москві стараннями і фінансовими можливостями олігарха Олега Дерипаски.

Саме на його вечірці, де був присутній і Роман Абрамович з нареченою Дашею Жуковою, виступила світова зірка. Тільки у одному з нічних клубів можна було спостерігати, як найбагатша людина Росії біля сцени веселиться під хіти Ріанни.

Юна співачка прилетіла у Москву лише на кілька годин. Але вимоги у неї були більші, ніж у самої Мадонни – вона зажадала собі найдорожчий номер, хоча збиралася пробути у Москві всього шість годин. Президентський люкс в готелі "Рітц Карлтон" обійшовся майже у півмільйона рублів. До інших вимог Ріанни були додані ще деякі оригінальні запити – якась рідкісна американська жуйка (але її організатори так і не знайшли, хоча у пошуках дісталися навіть до посольства США) і чорнична свічка у гримерку. Але відсутність жуйки аж ніяк не відбилося на настрої співачки, і своїм виступом вона порадувала вибрану публіку.

За сорокахвилинний виступ темношкірої красуні Дерипаска виклав близько півмільйона доларів. Але чого не зробиш заради найкращих співробітників і друзів. Всього близько ста гостей були вхожі цього вечора в елітний нічний клуб. Пошанував своєю увагою вечірку і Роман Абрамович. Олігарх приїхав у супроводі коханої дівчини Даші Жукової. Судячи з усього, саме вона і витягнула олігарха до сцени, коли на ній з великим запізненням з"явилася Ріанна.

Даша разом з подругою Поліною Дерипаскою відривалася під хіти співачки на повну котушку. Чого не можна було сказати про Абрамовича. Роман Аркадійович з його відомою напівпосмішкою спостерігав за молоддю, що веселилася, при цьому скромно пританцьовував.

Але радість еліти була недовгою – Ріанна сховалася у гримерці і за кілька хвилин поїхала  в аеропорт, а задоволені гості продовжили не менш емоційні танці під Діму Білана, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Дерипаска виклав $ 500 000 за концерт Ріанни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі