вівторок, 03 липня 2007 20:02

Деревом роздавило машину швидкої допомоги під час урагану на Львівщині

Як мінімум три населені пункти Пумтомитовського району Львівської області постраждали від урагану, що пройшов районом протягом минулої години, повідомив начальник прес-центру Головного управління МНС в Львівській області Павло Василенко.

- Поки у нас є інформація про три населені пункти, де сильний вітер повалив дерева і зірвав дахи з будинків, і постраждала одна людина, - сказав він.

За словами Василенко, останні дані говорять про те, що зірвані дахи з двох житлових будинків, а в одному з сіл пошкоджена газорозподільна станція - на неї впало дерево і без газу залишилося 11 дворів.

Також дерево впало на карету швидкої допомоги, але співробітники МНС розрізали дерево і звільнили з-під завалу медиків. Також рятувальники розчистили від повалених дерев автомобільну дорогу в селі Давидов, поблизу Львова.

Зараз підрозділи ГУМНС в Львівській області приведені в стан підвищеної готовності у зв"язку з тим, що погода залишається нестабільною. На місцях проходження урагану працюють рятувальники і мобільні групи МНС, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Деревом роздавило машину швидкої допомоги під час урагану на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі