пʼятниця, 01 квітня 2011 17:26

Депутату Тягнибока на 1 квітня подарували клавіатуру для блондинок

Вінницькі депутати вирішили пожартувати 1 квітня. Перед сесією міськради вони подарували клавіатуру для блондинок депутату міськради від "Свободи" Антону Бойдаченко. Антон Павлович спокійно сприйняв цей жарт.

"Сьогодні день жартів, тому я віднісся до цього належним чином, із посмішкою. Сказав "Дуже дякую". Але користуватись цією клавіатурою навіть якби хотів, не зможу, адже в мене є iPod. До того ж клавіатура на російській мові", - прокоментував він.

Депутат міськради Володимир Малінін, який вручав клавіатуру від імені решти депутатів, сказав: "В цей яскравий сонячний день, враховуючи навчання комп'ютерній грамоті на минулій сесії, вручаємо цю клавіатуру депутату Антону Бойдаченку".

Минулого разу на сесії Антон Бойдаченко підняв питання про те, що на сайті Вінницької міської ради не можна знайти важливих документів.

За словами Бойдаченка, мова йшла про "Положення про благоустрій міста".

"Мер Володимир Гройсман відповів, що ця інформація є на сайті, і порадив добре пошукати. Я сказав: "Вибачте, можливо, в мене комп'ютер зламався, або клавіатура. Але пізніше я так і не зміг знайти ані Положень про міліцію, ані про Розвиток міста. А правила благоустрію - це кодекс поведінки для вінничан. Але вони його не бачать".

Депутати не кажуть, скільки витратили на клавіатуру та по скільки складались. Сказали, що замовили її в інтернет-магазині. Ціна такої в межах 420-500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Депутату Тягнибока на 1 квітня подарували клавіатуру для блондинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі