середа, 05 вересня 2018 20:15

Депутати написали заяву до поліції на керівництво Міністерства охорони здоров'я

Депутати написали заяву до поліції на керівництво Міністерства охорони здоров'я
На керівництво Міністерства охорони здоров'я написали заяву до поліції. Фото: Lb

Депутати парламентського комітету з питань охорони здоров'я вирішили звернутися до Нацполіції з вимогою провести розслідування дій керівництва Міністерства охорони здоров'я щодо пацієнтів, які потребують лікування за кордоном.

Зазначається, що комітет 4 вересня розглянув хід виконання бюджетної програми Лікування громадян України за кордоном у 2018 році. Про це повідомляється на сайті управління апарату Верховної Ради.

"За підсумками розгляду було прийнято рішення звернутися до Національної поліції про вчинення злочину керівництвом Міністерства охорони здоров'я проти пацієнтів, які потребують лікування за кордоном. Це рішення також було доповнено пропозицією включити в це звернення матеріали про відмивання державних коштів, передбачених на захист здоров'я і життя дітей" , - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вакцини, якими безпечно щеплюватися від грипу

Крім того, комітет звернеться до прем'єр-міністра з вимогою звільнити із займаної посади заступника голови МОЗ, голову комісії міністерства з питань направлення на лікування за кордон Олександра Лінчевського.

Кабінет міністрів має долучити аудит у Міністерстві охорони здоров'я, щоб з'ясувати, скільки ліків було поставлено до України за заявками відомства. З такою вимогою виступила народний депутат України Ольга Богомолець.

Зараз ви читаєте новину «Депутати написали заяву до поліції на керівництво Міністерства охорони здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі