вівторок, 02 вересня 2008 15:34

Депутата засудили до 5 років ув"язнення за прослуховування чиновників

Куликовський районний суд Чернігівської області 1 вересня засудив 45-річного депутата Чернігівської міської ради від Партії регіонів Дмитра Шевчука до 4 років і 8 місяців і 46-річного Олександра Фесюка до 4 років позбавлення волі з випробувальним строком у 2 роки через звинувачення у незаконному телефонному прослуховуванні посадових осіб Чернігівської обласної державної адміністрації.

У серпні 2007 року СБУ порушила кримінальну справу за фактом незаконного телефонного прослуховування посадових осіб Чернігівської обласної державної адміністрації та обласної ради.

Співробітники СБУ затримали на місці злочину, під час прослуховування телефонів, члена злочинного угрупування і вилучили комплекс моніторингу мереж мобільного зв"язку, пристосований для використання в легковому автомобілі.

При обшуку в комерційній структурі було вилучено велику кількість технічних засобів і дорогого устаткування для негласного отримання інформації і ведення аудіозаписів телефонних розмов, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Депутата засудили до 5 років ув"язнення за прослуховування чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі