четвер, 07 серпня 2008 18:56

Депутата ганяли машиною по пляжу

30 липня на сесії Сумської міськради депутат фракції "Нічний Дозор" Володимир Чепік, 24 роки, зачитав запит до прокуратури про напад на нього під час відпочинку.

— 13 липня я відпочивав на пляжі біля Барановського мосту через Псел, — розповів депутат. — Побачив, що компанія на двох автомобілях "мітцубісі" та "хонда" намагаються скинути в річку автомобіль ВАЗ. Коли це не вдалося, вони затіяли бійку. А один із них дістав автомобільний ключ, ударив ним в обличчя водія ВАЗа.

Депутат зробив зауваження. Сказав, що викличе міліцію. Йому стали погрожувати. Потім ударили в обличчя.

— А один із них сів за кермо й почав ганятися за мною по пляжу, — веде далі Чепік. — Я представився як депутат міської ради. Та вони відчепилися лише після того, як загнали мене по шию у воду.

Володимир Чепік каже, що тепер йому телефонують на мобільний, пропонують "вирішити питання мирним шляхом". Із такою ж пропозицією зверталися й до його колег-депутатів деякі високопосадовці. Прізвище одного з нападників, озвучене депутатом на сесії міськради, належить племінникові заступника прокурора області. Його "хонда", з якої співробітники державтоінспекції за заявою Володимира Чепіка зняли номери, демонстративно їздить містом без них.

Зараз ви читаєте новину «Депутата ганяли машиною по пляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі