понеділок, 19 лютого 2007 16:26

Депутат від БЮТ загинув на Вінниччині

У Вінницькій області на 338 км траси "Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знаменка" в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув депутат Одеської обласної ради від БЮТ Сергій Хмельнюк. Про це повідомила прес-служба ДАІ МВС України.

Окрім депутата облради в автомобілі Lexus знаходилися ще п"ятеро осіб, троє з них від отриманих травм померли. Ще двох чоловік госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями.

За свідченнями водія автомобіля, що рухався за машиною депутата (обидва авто їхали з Одеси на гірськолижний курорт "Буковель"), водій автомобіля Lexus раптово прийняв праворуч і, не скидаючи швидкості, врізався у дерево. У ДАІ відзначили, що характер руху автомобіля дає можливість вважати, що водій заснув за кермом.

Сергій Хмельнюк, 1977 року народження, представляв Блок Юлії Тимошенко, очолював постійну комісію з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Депутат від БЮТ загинув на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі