неділя, 05 серпня 2007 10:08

Депутат від БЮТ вважає справедливим перебування "дезертирів" в кінці списку Партії регіонів

Депутат 5-го скликання від Блоку Юлії Тимошенко Олег Ляшко вважає справедливим те, що депутати БЮТ, які перейшли до Партії регіонів, знаходяться в кінці виборчого списку цієї політичної сили.

"Після формування списку Партії регіонів можна з приємністю відзначити, що ця політична сила виконала вкрай важливу і корисну роботу - спокусивши пару десятків опозиціонерів на перехід до коаліції, Партія регіонів майже однозначно спихнула їх в безнадійний хвіст списку, або і зовсім поза ним", - передає слова Ляшко прес-служба БЮТ.

"Дезертири з БЮТ Олег Надоша, Максим Луцький, Володимир Олейник, отримали відповідно 182, 183 і 185 місце, а Інга Вершиніна - взагалі почесне 232", - відзначає прес-служба.

Ляшко підкреслює, що поза списком Партії регіонів залишилися також екс-БЮТівці Олександр Ковтуненко і Микола Замковенко. "У такій показово неповажній поведінці Партії регіонів є велика життєва справедливість", - відзначив Ляшко. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Депутат від БЮТ вважає справедливим перебування "дезертирів" в кінці списку Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі