вівторок, 21 серпня 2007 13:57

Депардьє та екс-радник Ющенка відкриють ресторан у палаці князів у Києві

Екс-радник Віктора Ющенка, сирійський бізнесмен Харес Юссеф в інтерв`ю газеті "Дело" заявив, що збирається відкрити в Києві ресторан разом із відомим французьким актором Жераром Депардьє, який займається ресторанним і виноробним бізнесом.

"Три тижні тому я купив семиповерховий будинок на вулиці Володимирській, 4. Це колишній палац князів ще минулого століття. Він коштував мені кілька десятків мільйонів доларів, - сказав Юссеф. - Я будую там арт-центр. А на першому поверсі ми спільно з Жераром Депардьє відкриємо ресторан. У нього вже є два заклади в Парижі, і Жерар давно хотів відкрити ресторан в Україні".

"Крім ресторану Жерара, на першому поверсі буде магазин елітного одягу. Швидше за все, Кристіана Діора", - додав бізнесмен.

Реставрувати будівлю буде один з найкращих архітекторів світу Жан-Мішель Вельмот, сказав Юссеф. "Він входить до трійки кращих архітекторів світу. За його планом реставрували Лувр".

Відкриття арт-центру, за словами бізнесмена, відбудеться навесні 2008 року.

А ось з назвою поки є проблеми. "Та ось мучимося — ще не придумали. Може, назвемо арт-центр "Андріївський" — і церква Андріївська поряд, і Андріївський узвіз...", пише "Дело".

Зараз ви читаєте новину «Депардьє та екс-радник Ющенка відкриють ресторан у палаці князів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі