четвер, 17 листопада 2022 06:10

День студента ‒ найкращі привітання в картинках
15

День студента в Україні відзначають 17 листопада. Офіційно свято започатковане Указом президента із 16 червня 1999 року.

Серед молоді, це одне з найпопулярніших свят. Традиційно цього дня студентам зичать успіхів у навчанні, вдалого складання екзаменів. Не забувають й про побажання кохання та щасливої долі. Привітання для студентів, як вони й полюбляють, часто бувають веселими й жартівливими. Gazeta.ua зібрала картинки з найкращими побажаннями, які можна відправити студентам цього дня.

Привітання із Днем студента в картинках
Фото: maximum.fm
Привітання із Днем студента в картинках
Привітання із Днем студента в картинках
Привітання із Днем студента в картинках
Привітання із Днем студента в картинках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину студентів можуть перевести на бюджет – кого це стосується

Очевидно, що тепер, у важкі часи війни, серед побажань студентам, як і всім українцям, найголовнішими будуть ‒ якнайшвидшої перемоги та відновлення мирного життя в Україні.

Держава компенсує вищим навчальним закладам борги за навчання студентів із зон проведення бойових дій. Наразі уряд вже визначив механізм надання закладам вищої освіти фінансів на покриття витрат за підготовку студентів, що навчаються коштом фізичних осіб. Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Чоловіки-студенти отримали право на виїзд за кордон під час дії військового стану. Це стосується студентів, які навчаються за кордоном за денною чи дуальною формою навчання, але не змогли вчасно продовжити навчання через війну, оскільки перебували в Україні, заявили у Міністерстві внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «День студента ‒ найкращі привітання в картинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі