пʼятниця, 21 жовтня 2022 04:05

Сьогодні день ангела у власників популярних імен

Сьогодні день ангела у власників популярних імен
Сьогодні неможна байдикувати. Фото: pinterest.com

21 жовтня православна церква вшановує пам'ять святих Трифона і Пелагеї. Вони вели праведний спосіб життя та віддали себе служінню Богу.

День Ангела сьогодні відзначають Володимир, Микола, Дмитро, Василь, Марія, Іван та Павло.

Ім'я Володимир слов'янського походження і означає "той, хто володіє світом". Він любить ризик та авантюри. У компанії прагне бути лідером. Володимири легко опановують технічні науки. Вони цінують комфорт та чистоту, люблять красиві меблі, якісний дорогий посуд, картини, килими. У людях Володимир цінує розум і силу. Може самостійно приймати рішення та брати на себе відповідальність.

Ім'я Микола походить від давньогрецького імені Ніколаос - "переможець народів". Діти з цим ім'ям рідко хворіють та вирізняються витривалістю та силою. У дорослому віці вони працьовиті, старанні та врівноважені. Микола легко захоплюється жінками та за кілька тижнів уже може запропонувати одружитися.

Походження імені Дмитро пов'язане з ім'ям Деметри - богині землі й родючості. Він примхливий та непростий у спілкуванні. Упертий та іноді може розлютитися, якщо щось іде не так. Однак Дмитро наполегливий, розумний та ніколи не опускає руки у випадку невдачі. Професію краще обирати ту, у якій доведеться спілкуватися з людьми. Дмитро легко захоплюється жінками та не соромиться цього.

Ім'я Василь із давньогрецької означає "царський", "царствений". Це товариські люди, які з радістю проводитимуть час у компанії друзів за переглядом футболу чи хокею. Може конфліктувати з дружиною, щоб відстояти товаришів. Василь любить свою роботу і намагається бути першим у всьому. У стосунках із жінками проявляє лицарські якості та завжди виконує обіцянки. Зазвичай, приймають дружину із усіма недоліками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні прикмети 20 жовтня. Як сьогодні уберегтись від нещастя

Марія - жіноче ім'я біблійного походження. Утворилося від Міріам - "гірка", "бажана", "безтурботна". Марія важко переживає негативні слова на її адресу. Вона старанна у навчанні та наполеглива у роботі. Любить чистоту та порядок у всьому. Марії часто бувають самотніми, але все одно почуваються гармонійно. Вони щиросердні та співчутливі. Легко опановують творчі професії.

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

Ім'я Павло з латинської означає "молодший", "маленький". Чоловіки з цим ім'ям завжди допомагають людям. Вони чуйні та люблять пофілософствувати. Їм можна довірити свої таємниці. На роботі Павло працьовитий, викладається на повну силу, цілеспрямований. У сімейному житті будує теплі та дружні стосунки.

Привітання для іменинників:

Вітаючи тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм тобі дарує.

***

Хай Ангел на іменини
Здійснить всі бажання,
Несе щастя щохвилини,
Успіх й процвітання.
Радістю життя вквітчає
І додасть здоров'я,
Мудрістю благословляє,
Добром і любов'ю!

***

Щиро вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для тебе дійсно і наповненим Божою присутністю!

***

Щоб Ваше здоров'я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде.

***

В День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов'ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні день ангела у власників популярних імен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі