неділя, 18 вересня 2022 04:05

День Ангела 18 вересня відзначають хоробрі чоловіки: як їх привітати

День Ангела 18 вересня відзначають хоробрі чоловіки: як їх привітати
Сьогодні пари моляться про зачаття. Фото: pinterest.com

Православна церква 18 вересня згадує батьків найбільшого пророка Іоанна Хрестителя - святого пророка Захарія та праведну Єлизавету.

День Ангела сьогодні відзначають Андрій, Костянтин, Кирило, Федір, Єлизавета та Іван.

Ім'я Андрій походить від давньогрецького слова "андрос" - "мужній", "хоробрий". Серед Андріїв часто зустрічаються режисери, актори, співаки, художники. Ці чоловіки мужні, хоробрі та людяні. Вони можуть бути наполегливі і категоричні та довго відстоювати власну позицію. Принциповість робить їх різкими у спілкуванні. Однак самокритичність та мудрість допомагають їм об'єднувати людей для загальної мети.

В основі імені Костянтин латинський корінь, що означає "стійкий", "постійний". Ці чоловіки важко знаходять спільну мову з людьми. Мають небагато друзів, але тих, у кому впевнені. До роботи Костянтин ставиться сумлінно та відповідально. Він легко захоплюється яскравими жінками. Однак так само швидко розчаровується в них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні вшановують відому ікону

Кирило з давньогрецької означає "пан", "владика". Ці чоловіки дуже допитливі та ввічливі з дитинства. Надмірне позитивне мислення може стати причиною їхнього егоїзму, адже вони бажають у всьому бути кращими та не поступаються нікому. Кирило любить похвалу, у суперечках прагне відстоювати власну думку, а не знаходити істину. Його дружина має бути ефектною та вродливою, щоб стати гідною "партією".

Федір з давньогрецької означає "Божий дарунок". Він любить чистоту та порядок у всьому. На роботі його завжди поважають. Не любить конфліктів, не вступає у дружні стосунки з колегами. Із жінками вони не поспішають заводити сім'ю. Спершу переконуються, що зробили правильний вибір.

Ім'я Єлизавета має давньоєврейське походження і означає "обіцянка Богу", "шанує Бога". Ці жінки товариські, добрі, чуйні та вірні. Вони стають вірними і мудрими дружинами, відмінними господинями. Вони не люблять конфліктувати, завжди проявляють витримку, комунікабельність. Однак Єлизавета завжди прагне досягти своєї мети. Цілеспрямованість може стати причиною необдуманих вчинків.

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

Привітання у віршах:

Мій Ангелику маленький,
Бережи моє серденько:
Не пусти гріха до нього,
Щоб не скривдив я нікого.
Щоб не стало в серці темно –
Покажи, як бути чемним!

***

Вітаючи тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з тобою –
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм тобі дарує.

***

Щоб Ваше здоров'я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже Вас від біди повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня з Вами буде

Привітання у прозі:

В цей радісний день саме ти є іменинником. Хочемо побажати, щоб найкращий друг приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так от, бажаємо якомога менше бід і неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще - радості і щастя, здоров'я та успіхів на шляху. Нехай завжди над твоєю головою світить сонце, а за спиною стоїть маленький помічник!

***

У День Ангела хочу побажати, щоб ангел завжди тебе оберігав і допомагав в усіх справах - домашніх і робочих. Щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

Щиро вітаю Тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Тебе справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю!

На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «День Ангела 18 вересня відзначають хоробрі чоловіки: як їх привітати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі