вівторок, 11 травня 2021 03:02

У кого 11 травня іменини: як назвати сьогодні дитину

У кого 11 травня іменини: як назвати сьогодні дитину
11 травня ходили збирати березовий сік. Фото: pinterest.com

11 травня християни згадують мучеників Даду, Максима і Квінтіліана. У народі це свято називають Максимів день, Максим-березосік.

День Ангела сьогодні відзначають Віталій, Максим та Кирило.

Віталій з латинської означає "життєвий". Ці чоловіки життєрадісні оптимісти, які не люблять сидіти на місці. Віталій буває дуже скритним, однак це не заважає йому мати справжніх друзів. Він доброзичливий і добродушний, ніколи не нашкодить іншій людині. У роботі може бути лінивим, а від настрою залежить його результативність. У стосунках та подружньому житті для Віталія головне взаєморозуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковне свято 10 травня. Сьогодні в дім може пробратися нечиста сила

Ім'я Максим означає "найбільший". Він любить спілкування із жінками і часто до шлюбу має багатий досвід у стосунках. Максими можуть бути вмілими будівельниками, ковалями, фотокореспондентами, учителями та політиками. Вони відкриті та доброзичливі. Часто помиляються у людях, адже бачать у них тільки хороше.

Кирило з давньогрецької означає "пан", "владика". Ці чоловіки дуже допитливі та ввічливі з дитинства. Надмірне позитивне мислення може стати причиною їхнього егоїзму, адже вони бажають у всьому бути кращими та не поступаються нікому. Кирило любить похвалу, у суперечках прагне відстоювати власну думку, а не знаходити істину. Його дружина має бути ефектною та вродливою, щоб стати гідною "партією".

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «У кого 11 травня іменини: як назвати сьогодні дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі