середа, 26 березня 2008 09:30

Демі Мур розкрила секрет своєї краси

Демі Мур розкрила секрет своєї краси
46-річна актриса Демі Мур довела, що вона багато що зробити заради омолодження. Під час одного із ток-шоу на американському телебаченні колишня дружина Брюса Уїлліса зізналася, що вона фанатка лікування п"явками, повідомляє DailyMail.

Зірка, одружена з 30-річним актором Ештонам Катчаром, розповіла, що недавно побувала в Австрії, де випробувала цю терапію. "Я завжди цікавилася речами, корисними для здоров"я. Я була в Австрії і проходила курс очищення, частиною якого було лікування п"явками", - сказала Мур.

"Але це були не звичайні болотяні п"явки, а спеціально треновані медичні. Лікування п"явками має давню історію - староєгипетські лікарі вважали, що п"явками можна вилікувати все що завгодно", - додала актриса.

"У них є спеціальний ензим, який вони виділяють при укусі і який дає тривалу кровотечу. Це очищує кров. Зараз я відчуваю себе чудово".

"Спочатку відчуваєш себе гірше, але потім краще", - сказала Мур, додаючи, що планує повернутися до Австрії для продовження лікування п"явками, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур розкрила секрет своєї краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі