четвер, 28 лютого 2008 10:56

Deep Purple організовує великомасштабний тур в Росії та в Україні

На сайті фан-клубу відомої рок-групи Deep Purple, The Highway Star, з"явилася інформація про те, що колектив вирішив не обмежувати свої російські гастролі нещодавнім виступом у Москві на дні народження газового гіганта "Газпром".

Російські промоутерські компанії SAV Entertainment і "Російський шоу-центр" "досягли угоди" з Deep Purple на проведення великомасштабного туру в Росії та Україні в жовтні 2008 року. Згідно розкладу гастролей, які триватимуть майже місяць, група відвідає найбільші українські та російські міста.

Нагадаємо, 11 лютого група Deep Purple виступила на концерті на честь 15-річчя компанії "Газпром" у Державному Кремлівському палаці, заспівавши свій хіт Smoke On The Water і ще близько семи-восьми пісень, зокрема дві на біс. Серед гостей були й представники російського уряду, зокрема, перші віце-прем"єри Дмитро Медведєв і Сергій Іванов, які є шанувальниками групи. Медведєв навіть зізнавався, що в його домашній фонотеці є повне зібрання Deep Purple на оригінальних дисках 1970-х років.

Повідомлялося, що приїзд колективу став подарунком особисто голові ради директорів "Газпрому" Медведєву, який заявив після концерту: "Я навіть не міг мріяти про зустріч зі своїми улюбленими виконавцями. Коли я починав слухати Deep Purple, мені були років 13. У ті роки їхня музика була під забороною. Тому я ніколи навіть не уявляв собі, що коли-небудь зустріну прославлений колектив у Кремлівському палаці. Це просто сюрреалізм". NEWSru

Розклад гастролей:

6 жовтня – Київ

7 жовтня – Одеса

9 жовтня – Ростов-на-Дону

10 жовтня – Волгоград

12 жовтня – Воронеж

14 жовтня – Казань

15 жовтня – Катеринбург

17 жовтня – Новокузнецьк

18 жовтня – Красноярськ

20 жовтня – Владивосток

21 жовтня – Хабаровськ

23 жовтня – Іркутськ

25 жовтня – Новосибірськ

27 жовтня – Москва

29 жовтня – Санкт-Петербург

Зараз ви читаєте новину «Deep Purple організовує великомасштабний тур в Росії та в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі