вівторок, 12 лютого 2008 08:52

Deep Purple на дні народження "Газпрому" співали для Медведєва (ФОТО)

На концерті з нагоди 15-ліття компанії "Газпром" в Державному Кремлівському палаці виступили легендарні Deep Purple, які заспівали свій хіт Smoke On The Water, і знаменита Тіна Тернер зі своєю The Best. Концерт складався з трьох відділень і продовжувався чотири з половиною години. Вели захід Гарік Мартиросян та Яна Чурікова.

Відкрив вечір президент Росії Володимир Путін, який виступив з вітальною промовою. Серед гостей були і представники уряду, зокрема, перші віце-прем"єри Дмитро Медведєв та Сергій Іванов, які є шанувальниками групи Deep Purple. Медведєв навіть зізнавався, що в його домашній фонотеці є повні збірки Deep Purple на оригінальних дисках 70-х років.


У першому і другому відділеннях гостей розважали такі відомі російські артисти, як Алла Пугачова, Максим Галкін, Гарік Сукачов, Олег Газманов і група "Чайф", а також переможці організовуваного "Газпромом" конкурсу юних талантів "Факел".

На "десерт" співробітникам "Газпрому" приготували Deep Purple, які заспівали близько семи-восьми пісень, зокрема дві на біс, а також Тіну Тернер, яка виконала близько десяти своїх хітів. Яна Чурікова, яка зняла туфлі після виступу Deep Purple, пояснила, що зробила так з солідарності з солістом цієї групи, який виступав босоніж.

Представляючи Тіну Тернер, ведуча сказала, що рок-легенда ще 12 годин тому виступала на знаменитій музичній премії Grammy в США, де співала дуетом з Бейонс. Закриваючи концерт, Тернер заявила з сцени, що для неї велика честь співати для Путіна. Правда, до цього часу російський президент вже покинув захід.

Варто відзначити, що гонорари зірок світового рівня за московські корпоративи досягають мільйонів доларів. Скільки заплатив "Газпром" за своє свято, не повідомляється. Як писали російські ЗМІ, перший віце-прем"єр і 70 інших російських політиків і бізнесменів привозили екс-соліста Deep Purple до Москви в 2007 році, де він дав закритий концерт, передає РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Deep Purple на дні народження "Газпрому" співали для Медведєва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі