четвер, 09 серпня 2007 09:49

Де сьогодні святкує свій день народження Кучма

Сьогодні екс-президент Леонід Кучма святкує своє 69-річчя. Святкування проходитиме у сімейному колі на італійському острові Сардинія - один з найдорожчих і фешенебельних курортів Середземномор`я. Газета "Сегодня" пише про те, що і його дружина - Людмила Миколаївна, і дочка - Олена, і зять - мільйонер Віктор Пінчук, і внуки - Роман і Катя, вже знаходяться на острові з Леонідом Кучмою. Крім рідних, на день народження приїде і екс-президент Польщі - друг Віктора Пінчука - Олександр Квасьнєвський.

Інші найближчі друзі екс-президента на Сардинію не збираються. Презентуватимуть свої поздоровлення у телефонному режимі. "Звичайно, поздоровлятиму але, на жаль, тільки по телефону, тому що він знаходиться в Італії, а ми тут", - заявив виданню відомий артист Ян Табачник. Подарунок він ще не підготував, запевнивши, що купувати буде по приїзду іменинника. Те саме розповів і Дмитро Табачник.

У рідному селі екс-президента Чайкине на Чернігівщині вже заготовили вітальну телеграму, яку голова місцевої сільради Людмила Стуканова сьогодні відправила до фонду Кучми "Україна". .

Кучма проводить з сім`єю відпочинок і "гуляє" свій день народження на Сардинії вже втретє, зазначає газета. Це один з найдорожчих курортів Середземномор`я, який вподобали і російські товстосуми. Двотижневий відпочинок на цьому острові у п`ятизірковому готелі, за даними турагентств, обійдеться від 5 до 20 тисяч євро на людину. Олігархи часто орендують для себе і сім`ї цілі готелі на літо і стає їм це у півмільйона євро.

За матеріалами "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Де сьогодні святкує свій день народження Кучма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі