вівторок, 07 жовтня 2008 09:50

Де Путін відсвяткує 56-й день народження - державна таємниця

Де Путін відсвяткує 56-й день народження - державна таємниця
Російський прем"єр Володимир Путін відсвяткує сьогодні свій 56-й день народження. Правда, де і з ким, ні більше ні менше, державна таємниця. Непрямі "докази" вказують на те, що в російській столиці його не буде - в усякому разі, зустріч з ізраїльським прем"єром ЕхудомОльмертом, який прилетів вчора до Москви, що спочатку нібито була запланована на сьогодні, не відбудеться, повідомляє російська преса. І саме з тієї причини, що свій день народження Путін зібрався відсвяткувати далеко від Кремля. Не виключено, що за кордоном.

Спроби "Сегодня" з"ясувати святкові плани Путіна у його колег по партії Єдина Росія, в якій він головує, зустріли з неприхованим здивуванням. "Це ж топ-секрет, - пояснив "Сегодня" депутат-єдиноросСергій Марков. - Те, де буде сьогодні прем"єр-міністр, інформація закрита з міркувань безпеки, адже Путін входить в десятку найненависніших терористами людей. А бути він може де завгодно: він дуже вільний в пересуваннях". Подарунком партії голові буде, за словами Маркова, хіба що рядова телеграма : "У нас культу особи немає ніякого, а сам він до всіх цих уклонів завжди ставився з гумором. Думаю, тільки ті, хто підтримує з ним особисті відносини, Гризлов, наприклад, може, щось подарують".

Проте, як мінімум два сюрпризи для Путіна, що претендують на культовість, вже відомі. В неділю подарунок прем"єру РФ заочно "вручив" президент Чечні Рамзан Кадиров - підписав указ про перейменування головної магістралі Грозного (проспекту Перемоги) в проспект Володимира Путіна. А сьогодні в Петербурзі міський комітет з фізкультури і спорту презентував фільм за книгою Володимира Володимировича "Вчимося дзюдо з Володимиром Путіним". Путінівський бестселер, до речі, готують вже до другого перевидання, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Де Путін відсвяткує 56-й день народження - державна таємниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі