субота, 02 серпня 2008 19:38

Де Наталка Могилевська справляє свій день народження

Сьогодні, 2 серпня, відзначає свій день народження українська співачка Наталія Могилевська.

Вона народилася 2 серпня 1975 року в Києві. Її справжнє прізвище - Могила.

Випускниця Київського естрадно-циркового училища Київського Національного університету культури. У 1995 році Наталія Могилевська почала сольну кар"єру естрадної співачки.

А останніми роками сфокусувала свою увагу на кар"єрі на телебаченні. В цілому, справи у зірки просуваються дуже непогано. Навесні в Печерській державній податковій інспекції Києва під час заповнення декларації про доходи за минулий рік співачка зізналася, що є гривневим мільйонером. А начальник інспекції, у свою чергу, повідомила, що доходи Могилевської з 2005-2006 років зросли удвічі, "що свідчить про її успішність".

Незважаючи на ДТП, що радикально змінило життя Наталії, співачка вирішила взяти від життя все. У тому числі і від віртуального.

Вона практично нерозлучна зі своїм i-Phon"ом і новим (найтоншим у світі) макбуком Apple Air, тому постійно перебуває в режимі on-line. В Наталії з"явився свій офіційний сайт і блог.

Свій день народження Могилевська справлятиме сольним концертом в Євпаторії, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Де Наталка Могилевська справляє свій день народження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі